Szolgáltatásaink

3D nyomtatás

3D nyomtatás a prototípus mintától a kisszériás gyártásig. Nyomtatófarmunkkal, gyors határidőkkel vállaljuk megrendelőink 3D modelljeinek kinyomtatását Mosonmagyaróváron. A 3D nyomtatás kiváló eszköz terveinek fizikai ellenőrzésére, koncepciók bemutatására, amivel segítheti tervezőit vagy támogathatja termékeinek bemutatását. A prototípusok mellett van lehetőség kisebb szériák gyártására is.
A 3D nyomtatás a műszaki műanyagoknak köszönhetően ma már valós alternatíva a hagyományos műanyagmarással vagy esztergálással szemben. Adott esetben a fröccsöntés helyett is nyújthat valós alternatívát- kisebb mennyiségek esetén-, hiszen nem kell számolni a szerszámköltségekkel.
FDM nyomtatási kapacitás: 10 nyomtató 0.05 felbontástól 500x500x500 mm mérret tartományig Alapanyagok: PLA, PETG,ABS, Rugalmas, PC, PETG, ASA, Nylon

3D Tervezés

CAD tervezési szolgáltatásunk a koncepcióvázlattól a műszaki tervezésen át a kész gyártási dokumentációig terjed. Terméktervezésünket egy személyes megbeszéléssel kezdjük, ahol megbeszéljük megrendelőink elképzeléseit, majd az így átbeszélt követelmények alapján elkészítjük a koncepciót és a kész terveket, amelyek a hagyományos CNC megmunkálás, Fröcscöntés vagy 3D nyomtatás segítségével gyártásra alkalmasak. A tervezéshez a Solidworks professzionális 3D tervező programot használjuk, a feladatokhoz igazodva kiegészítve 3D nyomtatás során is használt Reverse Engineering alkalmazásokkal.

Projekt vezetés

Bízza ránk termékfejlesztését! A multinacionális környezetben eltöltött évek során jelentős partner hálózatot sikerült kiépítenünk, így vállaljuk a termék és prototípus fejlesztési projektek mellett a komplett projektvezetést, a beszerzéstől a gyártásba kerülésig. Termékgyártását segíteni tudjuk a kínai beszállítóinkkal, magyarországi gyártó partnerekkel. Tudunk megoldással szolgálni a Fröccsöntés, Vákuumformázás, Szerszámgyártás, CNC megmunkálás és Elektronikai gyártás területéről egyaránt.

HungaryEnglish